Dobrý den, můj problém je docela banální, ale mysím, že příliš drahý na to, abych se nechala odradit praktikami našich obchodníků. Minulou zimu jsem si koupila kožíšek, barvený králík - stál 14.500 Kč. Hned po několika dnech jsem zjistila, že mám hodně chlupaté a podivně do černa zabarvené oblečení od tohoto kožíšku. Hned jsem šla reklamovat problém na prodejnu, kde jsem jej koupila. Reklamaci přijali s tím, že vše dají do pořádku. Po měsíci jsem si vyzvedla kožich s tím, že je vše v pořádku. S radostí jsem si kožíšek oblékla a k mému zklamání : barvil sice o něco méně, ale chlupy pouště ještě více než před tím. Za týden jsem reklamovala opět a zase si kožich vzali, že to vyřeší. Za měsíc mi ho vrátili s posudkem od znalce z oboru, který napsal, že je kožíšek v pořádku a reklamace se zamítá. Do dnes se nemohu na kožich ani podívat a když si ho z legrace před někým obleču a potom sundám, všichni mi říkají, abych vám to napsala, protože tohle prostě musíte vidět!! Ty chlupy jsou prostě úplně všude !! A je to katastrofální ostuda, jestli se někdo nestydí napsat o tomto výrobku, že je v pořádku. Prosím pomozte mi, nechci jen tak vyhodit 14tis.!!!
Děkuji moc!
Veronika