reklama

Nové témaNový příspěvek Sdílejte diskuzi

Re: KDO BY SI CHTĚL ZAHRÁT V ORDINACI?
Krásný dobrý podvečer,osobně si myslím že na to  aby si člověk zahrál v Ordinaci je zapotřebí projít castingem a nebo nějakým jiným konkurzem,že to nebude jen tak.  Pokud je to ale pravda zajímalo by mně jak to probíhá,hrála jsem ve filmu Iluzionista ,tohle je výzva pro redaktora :-) jsem tady pro Vás pokud konkurz probíhá zde. S pozdravem Hanka
 Hanule214@seznam.cz

sdílejte
nový příspěvek reagovat
bylo by to super já bych moc chtěla

sdílejte
nový příspěvek reagovat
Dobrý den,je mi 10 let,jmenuji se Karolína a měřím 156 cm.Mám herecké zkušenosti,v divadle a ráda bych si zahrála v Oradinaci.Pro případ zájmu pište na e-mail      jahudka007@volny.cz          děkuji

sdílejte
nový příspěvek reagovat
Já bysem si urči tě ráda zahrála ale takové štěstí mít nebudu:( Je mi 13 tak newim newim:(

sdílejte
nový příspěvek reagovat

Dobrý den,jmenuji se Sára a je mi 14 let v  květnu bude 15...Má asi 170cm.Jsem veselá,čilá,pohybově zdatná a chodím do dramatického kroužku.Mezi mé zájmy patří táké tanec,dramaťák A  vodní záchranná služba do které chodím..Moc ráda bych si záhrála nějakou roli v ordinaci v růžové zahradě.Je to můj oblíbený seriál...

Je to můj velký sen,když tak mě kontaktujte na email: metelkova.sara@seznam.cz nebo telefoní číslo +420605057793

Děkuji

sdílejte
nový příspěvek reagovat
Já bych si ráda zahrála v Ordinaci v růžové zahradě....bylo by to super(chtěla bych tam hrát i se svojí nej kámoškou (13).ale jinak je to nejlepší seriál na který koukám každý  úterý a  čtvrtek...je mi 13 ..kdystak mi napište na email:vendy30.7@seznam.cz......moc ráda bych tam hrála.

sdílejte
nový příspěvek reagovat

No asi to nieje zly napad zahrat si v ordinacii,pracujem v motole na kadiochirurgickej jipke a po tom celodennom frmole v praci sa rada pozriem na ordinaciu je to relax,tam je vsetko tak krasne a jednoduche:o]....milujem svoju pracu zdravotnej sestry ale zabavu taky byla by to hezka zmena a jelikoz se tam otevira traumacka tak by tam bodla nejaka nova kardiochirurgicka sestricka;o]...pani riaditelku kamenickej nemocnice sme dokonce mneli minuly tyden aj u nas na oddeleni,,,som slovenka ale umim dobre cesky ale ne gramatiku:o]]]]]]],,,,,miery snad nemusim pisat sestra nieje o mierach ale o schopnostech nebo neee???pan reziser:o]....mnejte se hezky,fandim vam ste uzstny,rada se na vas divam;o]]]

sdílejte
nový příspěvek reagovat
Chtěla bych si třeba zahrát v Ordinaci jako pacoent, je mi 54let váha 65 kg,když
se ozvete budu ráda. tel 733263342

sdílejte
nový příspěvek reagovat
CHTELY BYSME SI V ORDINACI ZAHRAT ASPON MALOU ROLI NAKE KROVÍ NEBO TAK NECOO PROSIÍM BUD BYSTE NA 28vajicko10@seznam.cz nebo kreasy@seznam.cz JSME ŠTÍHLÉ A VYSOKÉ 150 MÁME 12

sdílejte
nový příspěvek reagovat
Já bych klidně chtěla hrát v Ordinaci v růžové zahradě i když nwm nwm páč je mi 17 ae tento rok mi bude 18 a bavilo by mě to:-) Kdyžtak moje číslo 723064234

sdílejte
nový příspěvek reagovat
Já bych si taky ráda zahrála v Ordinaci, myslim, že to musí byt užasny a užasna zkušenost.. Je mi 20 let jabornikovajana@seznam.cz

sdílejte
nový příspěvek reagovat
To je stejně blbost, tady se do serialu nedostanem, to tu jen někdo dal tema, kdo by si chtěl zahrat :-D Ja mam napad kdo sem napsal, tak natočíme vlastni film :-D

sdílejte
nový příspěvek reagovat

Já bych chtěla moc, je mi 10 let, měřm 140cm a vážím 31kg. Já dokážu hledat na tomto webu 3 hodiny jestli tu náhodou není nějaká soutěž která by mě přivedla k tomu abych tu hrála. Ale u počítače jinak nesedím, nejvíc běhám venku s babičiným psem yorkšírským teriérem Bertíkem je docela dobře vycvíčený je s ním fajn zábava. Ofšem nejvíc mám rádá zvířata. Mám papouška a kočku, s kočkou dokážu vydržet 1 hodinu na terase. A doma si sní 2 hodiny hraji. 3 hodiny pouštím a cvičím papouška.  V pondělí a ve čtvrtek mám taneční kroužek, jak příjdu domů tančím a předvádím všeliaké postavy z odinace do sebe. Ale jinak můj email je Tihlarikova.D@seznam.cz  

sdílejte
nový příspěvek reagovat

Jak ste někteří už zjistily tak seriál Ordinace v Růžové zahradě se přestane natáčet z důvodu nedostatek peněz ale je tu jedna možnost můžete podpořit náš tým SMS v hodnotě 50kč a můžete vyhrát cenu jakou by si každý určitě přál zahrát si v závěrečném díle Ordinace v Růžové zahradě

Děkuji za pochopeni JePCzE

Pošli: BIG 2755441 na číslo: 9030950

Zachovej bezpodmínečně mezeru mezi BIG a 2755441!

sdílejte
nový příspěvek reagovat
Nové témaNový příspěvek

Předchozí téma | Následující téma Verze pro tisk