reklama

Nové témaNový příspěvek Sdílejte diskuzi

Zapečená rajčata s mozzarellou
4 velká rajčata 375g mozzarelly 3PL olivového oleje 1PL Vegi-vegi pepř 1 lž bazalky Rajčata nakrájená na plátky a nakrájenou mozzarellu štřídavě přes sebe pokládáme do zapékací misky vymazané olejem. Posypeme kořením a pokapeme olejem. 20 min. zapékáme při 200°C 4porce příprava cca 25min

sdílejte
nový příspěvek reagovat
MŇAM
Tohle mám moc ráda. Hlavně mozzarellu kupovat tu tuhou v celku - ne v tom nálevu - ta je na saláty. Vegi vegi já nepoužívám. Je fajn taky použít čerstvou bazalku. Lístečky pak po upečení poklást. Opravdu mňamka - tohohle jsem fanoušek :-) Je možné taky přidat cuketu a nebo vše udělat na čerstvo s mozzarellou právě na ty saláty..mňam, no už se těším na obídek :-)

sdílejte
nový příspěvek reagovat
mozzarela
U nás bohužel jinou než v nálevu nemají. :-(

sdílejte
nový příspěvek reagovat
mozka
IVI, nevím odkud jsi, ale pokud máte někde větší obchodák, tak tam ji mají vždy..u nás je Albert a tam ji mívají. Ta na saláty by se neměla zapékat...a ta tvrdá je s 0% tuku a je opravdu lepší..ale i tak když tam dáš tu z nálevu je to mňamka...hmm, taky si to musím zase udělat..:-)

sdílejte
nový příspěvek reagovat
mozzarela
No u nás je největší Tesco ale jen supermarket, takže tam mají kulový :-( ale i tak to bylo mňamkový!!!

sdílejte
nový příspěvek reagovat
Nové témaNový příspěvek

Předchozí téma | Následující téma Verze pro tisk