reklama

Nové témaNový příspěvek Sdílejte diskuzi

Re: FANDÍME HONZOVI :-)

Jen se do mě pust Zuzko. Takovou herku si v životě neviděla :-). Vstupenku jsem zkoušel rezervovat mailem, ale zatím nijak nereagovali, takže to zkusím zitra telefonicky ověřit, případně tam místo oběda skočím rovnou koupit a bude po starostech. Kdyby to chtěl někdo z Vás vyzvednout, tak dejte vědět.

RM, to bylo v žertu prosím :-)))

... no já tam telefonovala a pokladní mi nejdřív řekla, že lístky rezervujou jen 3 dny. ale když jsem namítla, že nejsem z Prahy, tak mi řekla, že si to teda můžu vyzvednout až v neděli před koncertem... ale kdybys tam zítra šel a pokud ti to teda nebude vadit, tak mi prosím ty lístky vyzvedni. páč jistota je jistota :-) mám tam rezervovaný 2 vstupenky (i pro tu Míšu, co se mnou jede). děkuji mooc ... moje příjmení ti radši napíšu do SZ, ju... :-)

No i já jsem na tom stejně, pokladní mi zase řekla že lístky jsou, ať si příjdu, tak když jsem jí řekla že to mám trochu dál, tak mi řekla, že mi to nechají na neděli. Sice mi to napsali   i tím mailem, ale zase bych nerada jela zbytečně, kdyby tam měli zmatky. Sice mám rezervované 2 lístky, ale starší dcerka, se kterou jsme společně nakonec přece jen chtěly vyrazit nakonec fakt nemůže jet - to jsme zjistili večer, zákon schválnosti, jak už to u dětí chodí. Můžeš mi teda radši taky vyzvednout lístek, díky moc. Příjmení atd. ti napíšu do SZ. 

sdílejte
nový příspěvek reagovat

Placení není vůbec žádný problém. Při nejhorším možném scénáři bude ze mě překupník :-). Koukal jsem, že mají otevřeno i od 10 do 12, což je fajn, pač to tam určitě žádná omladina nebude :-). Je škoda, že nemůže jet, ale alespoň mám jistotu, že tam nepůjdu zbytečně. Když by moje rezervace nebyla, tak využiji ten tvůj lístek navíc a vzal bych si ho, pokud to tedy nevadí.

Jak to vyzvednu, tak Vám dám vědět.

sdílejte
nový příspěvek reagovat

RM, díky moc, si fakt hodnej :-)

sdílejte
nový příspěvek reagovat

Opravdu není zač. Teď ještě vlastně jeden dotaz na Vás. Předpokládám, že se budou ptát, kam ty lístky chci - u podia, prostředek, zadní část. Mohli byste možná napsat, kam je chcete. Já osobně uvažuji o zadní části, tak 3-4 řada odzadu.

sdílejte
nový příspěvek reagovat

Díky moc.

sdílejte
nový příspěvek reagovat

Opravdu není zač. Teď ještě vlastně jeden dotaz na Vás. Předpokládám, že se budou ptát, kam ty lístky chci - u podia, prostředek, zadní část. Mohli byste možná napsat, kam je chcete. Já osobně uvažuji o zadní části, tak 3-4 řada odzadu.

RM, neptali se, Zuzka má stejnou zkušenost. Takže pokud to chceš najisto, tak si o to řekni. Přeji všem hezké sny...

sdílejte
nový příspěvek reagovat
Odkazy eTarget

Tak svůj lístek si vezmu, kam chci, ale ptám se těch, kterým to mám vyzvednout, abych jim nevzal něco, co nebudou chtít.

sdílejte
nový příspěvek reagovat

RM, tak teď ti nevím, taky bych spíš zadní část nebo střed. předek bych nechala puboškám :-) tak když se tě teda budou ptát, tak mi vem spíš taky dozadějš pro mě lístek, ale pro tu holčinu, co se mnou jede, spíš dopředu. to by asi byla zklamaná, kdyby seděla někde vzadu...

sdílejte
nový příspěvek reagovat

Dobře. Domluveno.

sdílejte
nový příspěvek reagovat

když tak mi vem klidně vedle tebe, jestli ti to neva... aspoň tam nebudu sedět sama. to bude vypadat, že jsem si vyrazila na koncert s tatíkem :-)))))))

sdílejte
nový příspěvek reagovat

Když ti to nevadí :-). Mě to vadit nebude určitě. Můžu připravit transparent - Domov důchodců podporuje HONZU :-), abychom tam mezi ty "mlaďochy" stylově zapadli.

sdílejte
nový příspěvek reagovat

:-)))))) jsem se už skoro lekla, že ses urazil, jak jsem psala s tím tatíkem... to já jen proto, jak furt tvrdíš, že vypadáš "sešle" :-))

sdílejte
nový příspěvek reagovat

Tak já bych to vzala taky vedle vás, jo? Střed? Teda ale za ty důchodce bych fakt vážně radši nešla ......ha -  Pozor pokus o vtip. Radši upozorňuju, protože se mi dneska opět "daří" vážně vše na co šáhnu.  

sdílejte
nový příspěvek reagovat

jojo, Hani, jsem to sledovala s tou Luisou... si z toho nic nedělej... ona samozřejmě vůbec netušila, o čem mluvíš a tím pádem to vypadalo dost divně. ale hlavu bych si z toho nedělala...

sdílejte
nový příspěvek reagovat

:-( DD :-( neprošel :-(, hmm, mno tak dobrá, tak bez transparentu, holí a plenek se tam sejdeme no :-)

sdílejte
nový příspěvek reagovat

:-))))) jo jsem chtěla taky říct, když jsem se tu domlouvali, jak se poznáme, takže úplně splehlivě podle holí v rukách a důchodek na nohách :-)))

sdílejte
nový příspěvek reagovat

Až tam zítra půjdu, tak okouknu okolí a snad tam bude nějaké výrazné místo, abychom se tam sešli. Jo a zitra pak přes SZ dám na sebe mobil, který jste si již stejně mohli zjistit z oněch stránek, na které jsem tu dal onehdá odkaz.

sdílejte
nový příspěvek reagovat

jojo, Hani, jsem to sledovala s tou Luisou... si z toho nic nedělej... ona samozřejmě vůbec netušila, o čem mluvíš a tím pádem to vypadalo dost divně. ale hlavu bych si z toho nedělala...

No  ona jak se zdravila když tam dnes přišla tak jsem myslela, že to četla, kruci, no tak     jsem nechtěla aby z toho byla špatná.  Jinak bych nezačínala. A to jsem si normálně měla dnes dát bobříka mlčení radši.

sdílejte
nový příspěvek reagovat

RM, jo to je dobrej nápad... a kam to teda vezmeš, myslím ty vstupenky, do jaký řady... teda ještě jenom doufám, že to tady jako řešíme, a pak tam přijdeš a oni ti daj univerzál lístky a řeknou, že si každej sedne kam chce... protože v tom případě to vezmou pubošky útokem a stejně na nás zbyde 14. řada :-)

sdílejte
nový příspěvek reagovat

Já se ptám hlavně pro jistotu, kdyby to bylo rozdělené. Podle plánku, který je na jejich stránkách, tak je tam 14 řad. http://divadlouhasicu.byl.cz/hlediste.htm Osobně bych to bral kolem 8 - 10 řady - myslím ty lístky pro "důchodce" :-) Pro tebe ten jeden může být klidně 5 řada ne?

sdílejte
nový příspěvek reagovat
Nové témaNový příspěvek

Předchozí téma | Následující téma Verze pro tisk