Jen se do mě pust Zuzko. Takovou herku si v životě neviděla :-). Vstupenku jsem zkoušel rezervovat mailem, ale zatím nijak nereagovali, takže to zkusím zitra telefonicky ověřit, případně tam místo oběda skočím rovnou koupit a bude po starostech. Kdyby to chtěl někdo z Vás vyzvednout, tak dejte vědět.
RM, to bylo v žertu prosím :-)))
... no já tam telefonovala a pokladní mi nejdřív řekla, že lístky rezervujou jen 3 dny. ale když jsem namítla, že nejsem z Prahy, tak mi řekla, že si to teda můžu vyzvednout až v neděli před koncertem... ale kdybys tam zítra šel a pokud ti to teda nebude vadit, tak mi prosím ty lístky vyzvedni. páč jistota je jistota :-) mám tam rezervovaný 2 vstupenky (i pro tu Míšu, co se mnou jede). děkuji mooc ... moje příjmení ti radši napíšu do SZ, ju... :-)
No i já jsem na tom stejně, pokladní mi zase řekla že lístky jsou, ať si příjdu, tak když jsem jí řekla že to mám trochu dál, tak mi řekla, že mi to nechají na neděli. Sice mi to napsali i tím mailem, ale zase bych nerada jela zbytečně, kdyby tam měli zmatky. Sice mám rezervované 2 lístky, ale starší dcerka, se kterou jsme společně nakonec přece jen chtěly vyrazit nakonec fakt nemůže jet - to jsme zjistili večer, zákon schválnosti, jak už to u dětí chodí. Můžeš mi teda radši taky vyzvednout lístek, díky moc. Příjmení atd. ti napíšu do SZ.